Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Τους άρεσε


Ήταν ένας Αθηναίος και είχε κάποια λεφτά στην άκρη και δεν ήξερε τι να κάνει για να κερδίσει περισσότερα. Έτσι σκέφτηκε να αγοράσει 50 γουρούνια. Τα αγόρασε αλλά δεν ήξερε τίποτα από γουρούνια. Έτσι ένα πρωί τον ξυπνάει η γυναίκα του: Γιώργο, τα γουρούνια είναι άρρωστα, μπήκαν όλα μες τη λάσπη. 
Ο Γιώργος βάζει τα γουρούνια στο φορτηγάκι του και τα πάει στον κτηνίατρο. Ο γιατρός κατάλαβε ότι δεν είχε ιδέα από γουρούνια και του λέει: Πρέπει να τα πας σε μια λίμνη, να τα πλένεις καλά και να τα πάρεις από μια ''π#πα''. 
Ο Γιώργος τα πάει στην λίμνη και κάνει ό,τι του είπε ο γιατρός.
Γυρνάει σπίτι κουρασμένος και πέφτει για ύπνο. Το άλλο πρωί η γυναίκα του τον ξαναξυπνάει: Γιώργο, Γιώργο τα γουρούνια είναι πάλι μέσα στην λάσπη.
Τα ξαναφορτώνει στο φορτηγάκι και τα ξαναπάει στο γιατρό. Αυτή την φορά ο γιατρός τού λέει πως πρέπει να τα πλύνει και να γ@μήσει το καθένα από μια φορά. Έτσι ο Γιώργος πάει και κάνει ό,τι του είπε ο γιατρός.
Γυρίζει σπίτι ξεθεωμένος και πέφτει για ύπνο. Το επόμενο πρωί ξανά η γυναίκα του : Γιώργο, Γιώργο τα γουρούνια πάλι μες την λάσπη είναι.
Ξανά ο Γιώργος τα φορτώνει στο φορτηγάκι και τα πάει στον γιατρό και ο γιατρός του λέει πως πρέπει να τα πλύνει, να τους πάρει από μια ''π#πα'' και να τα γ@μήσει. Τι να κάνει ο Γιώργος, κάνει αυτά που του είπε ο γιατρός. Γυρνάει σπίτι κατακουρασμένος και κοιμάται. Το επόμενο πρωί ακούει τη γυναίκα του και σηκώνεται και της λέει : ''Ε όχι  ρε γαμώτο, μη μου πεις ότι τα γουρούνια είναι πάλι μες την λάσπη''. ''Όχι'', του λέει η γυναίκα του ''έχουν ανέβει στο φορτηγάκι και πατάνε κόρνα να βγεις''.

2 σχόλια:

  1. Εντάξη... πήρα τις σελίδες σβάρνα... μέχρι εδώ άντεξα η γυναίκα και κοντεύω να πέσω κάτω !!!
    τόσο γέλιο μέχρι δακρύων έχω μήνες να κάνω... να είσαι καλά που τα μάζεψες όλα αυτά τα ανέκδοτα!!!
    Έξυπνα!!!

    καλό βράδυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
      Έχει πολύ ακόμα.
      Μείνε συντονισμένη...!

      Διαγραφή