Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ατάκες από facebook #125

 








4 σχόλια:

  1. Αυτό πια παιδάκι μου δεν είναι δυσφήμιση του lidl. Διαφήμιση υπέρ των άλλων είναι. Γιαααα κανόνισε να πιάσεις και καμιά άλλη αλυσίδα στο στόμα σου, γιατί μας το παίζουν υπεράνω και κάνουν τα αίσχη κι εκείνες, με την αισχροκέρδεια, άλλα και με τα αίσχη που κάνουν στους (υπαλλήλους) δούλους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ’ όλα έχω ξαναπεί ότι οι παραπάνω ατάκες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Δεν είναι δικές μου, απλά τις αντιγράφω βάζοντας και την εικόνα με τον κούνελο. Δημοσιεύω αυτές που με έκαναν να γελάσω ή θεωρώ πιο έξυπνες.
      Δεύτερον, τα ανέκδοτα πάντοτε έχουν το στοιχείο της υπερβολής. Δεν μπορούμε να τα παίρνουμε ποτέ τοις μετρητοίς, αφού ο στόχος τους είναι το γέλιο και όχι να μας βάλουν σε σκέψεις.
      Τρίτον, πραγματικά και εγώ θεωρώ άθλια πολλά (φαγώσιμα κυρίως) προϊόντα αυτής της αλυσίδας. Με το ότι κάνουμε την πλάκα μας δεν σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι και άλλες αλυσίδες δεν πουλάνε σκουπίδια. Απλά το Lidl έχει καταδικαστεί ουκ ολίγες φορές για ακατάλληλα προς κατανάλωση προϊόντα καθώς και για παραπειστική διαφήμιση.
      Τέταρτον, αν αύριο κυκλοφορήσουν έξυπνες ατάκες με άλλη εταιρεία με την ίδια ευκολία θα δημοσιεύσω και αυτές.
      Πέμπτον … δεν έχει.
      Αυτά.

      Διαγραφή
  2. αχαχαχαχα! ☺☺☺

    Μου αρέσει γιατί μας αγαπάς πολύ εμένα και την Πετρούλα!
    Πες; Για μας δεν τα κάνεις όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή